3
nov
Off

Lys upp tillvaron med mobilen

Mobilen är som fällkniven, fast tusen gånger mer funktionell. Den har många funktioner som man kan ha användning av i vardagen, bland annat kan den användas som en dator, GPS, radio och till och med som ficklampa.

Ficklampa eller mobil?

Tack vare att många funktioner ryms i en mobiltelefon så slipper man ha med sig flera olika saker när man ska ut och gå en promenad i mörkret eller ska ut och campa. Mobiltelefonerna har på senare tid fått mycket bra och starka lampor som fungerar utmärkt som lyse när man behöver en lampa nära till hands. Dessutom har de flesta på sig mobiltelefonen var de än går och har därför tillgång till en lampa när de behöver det. Troligtvis har mobiltelefonen därför ersatt även den traditionella ficklampan tack vare att den är så smidig att ha med sig.

Köp en begagnad telefon

Behöver du en bra telefon när du ska ut på äventyr? Då kanske du inte vill använda din vanliga telefon som du har till vardags då det finns risk för att den kan skadas, tappas eller bli stulen under resan. I så fall är det ett väldigt bra alternativ att istället köpa en begagnad telefon som du inte behöver vara lika rädd om. Köp en begagnad Iphone när du inte vill betala onödigt mycket för en bra telefon och samtidigt göra naturen och miljön en tjänst. Nya teknikprylar är några av de värsta miljöbovarna som finns.

Ladda batterierna – ficklampa vs mobil

Moderna mobiltelefoner är lätta och snabba att ladda. Till skillnad från en ficklampa där batterierna måste bytas ut helt så är batteriet i en mobiltelefon mer förlåtande. Om du ska ut på en långvandring, camping eller utlandsresa kan du med fördel ta med dig telefonen som ficklampa samt en solcellsladdare. Då vet du att du alltid kommer att ha en fulladdad mobil, GPS eller ficklampa nära till hands när du behöver det.