20
okt
Off

Designa en spännande webbplats med ljus och skuggor

Dagens mest framgångsrika appar och webbplatser har en sak gemensamt som gör dem till klara vinnare – en utmärkt funktionalitet och teknisk prestanda. Även om dessa aspekter är en förutsättning till framgång är också ljus och skuggor lika viktiga för att få en användarvänlig design. Lösningen är att anlita en professionell designbyrå som dagligen arbetar med webbutveckling, grafisk design och UX-design.

Ljus och skuggor hjälper användare att lättare förstå hur en webbplats ska användas. Professionella designers känner väl till vikten av att använda ljus och skuggor för att förbättra den övergripande estetiken, lägga till djup och inte minst skapa visuella signaler i gränssnittet. Detta utökar den visuella upplevelsen och hjälper användaren att differentiera mellan olika element. Användare kan navigera lättare och hitta det som söks mycket snabbare. Eftersom ljus och skuggor i design speglar det verkliga livet är det viktigt att ha en förståelse för hur de fungerar.

Vissa element som knappar har i verkliga livet en höjd och alla förstår intuitivt att knappen ska tryckas på. Genom ljus och skuggans djup kan du få element att verka upphöjda precis som knappar. När användaren trycker på knappen bör skuggan förändras för att ge feedback på att den trycktes på. Om inget förändras kommer användaren att känna sig osäker och kanske trycka en gång till eller tro att något är fel. Å andra sidan är det lätt hänt att en amatör överdriver och lägger till för mycket ljus och skuggor.

Överväg den innovativa designbyrån Klingit

Om du bor i Malmö eller i någon annan större stad i Sverige tänker du kanske att du borde vända dig till en lokal designbyrå. I så fall bör du tänka om. Istället för att vända dig till en designbyrå i Malmö har du den digitala designbyrån Klingit. Klingit är alternativet till Malmös lokala designbyråer som du kan vända dig till för alla typer av jobb inom design.

Klingit erbjuder följande tjänster:

  • UX-design.
  • Grafisk design.
  • Webbdesign.
  • Branding.
  • Social media marketing.
  • Webbutveckling.

Till skillnad mot en lokal designbyrå i Malmö är Klingit enklare, smartare, billigare och har tillgång till en internationell pool av kreativa topptalanger. Detta innebär att rätt person alltid kan hittas för rätt uppdrag med kort varsel.

Hela processen är smidig och snabb eftersom allt hanteras digitalt via deras användarvänliga plattform. Ditt företag väljer mellan olika paket som inkluderar en mängd olika tjänster till en fast månadskostnad, vilka är: Production (19 950 kronor per månad), Creative (34 500 kronor per månad) och Full-stack (54 500 kronor). Dessa innovativa paket innehåller bland annat en dedikerad projektledare, obegränsade korrundor, tusentals bilder som kan användas till din design, support och rådgivning. Ta kontakt med Klingit och boka en demo av hur deras tjänster fungerar och förbättrar webbplatsens design. Alla frågor och funderingar du har angående deras paket och abonnemang kommer att gås igenom.

Tveka inte att kontakta Klingit och börja resan mot att skapa en fantastisk webbplats med ljus- och skuggeffekter! Låt proffsen göra jobbet medan du lutar dig tillbaka och kopplar av.