10
apr
Off

Marknadsföring med Medtryck

Om man äger ett eget företag i form av en fysisk butik är det viktigt att man har rätt ljusdesign för att locka kunder. En annan viktig faktor för att stärka företaget och butiken utåt mot omvärlden, är en effektiv marknadsföring genom profilprodukter. Genom det kreativa och professionella företaget Medtryck, kan man få riktigt snygga profilprodukter vilket är ett smart sätt att synas mer.

Perfekta profilprodukter och rätt ljusdesign

Med smarta tjänster för profilprodukter genom Medtryck, har man som egenföretagare och butiksägare ett perfekt verktyg för att marknadsföra sin verksamhet. På Medtryck finns det ett stort sortiment av olika profilprodukter där man kan få sin egen logga tryckt. Det innebär ett sortiment av bland annat paraplyer, kläder, väskor, påsar, pennor, kontorsmaterial, elektronik, hygienartiklar, muggar och mycket mer. Med smarta Medtryck har man en stor hjälp med profilprodukter när man ska stå på en mässa eller event. En god marknadsföring är även viktigt i en fysisk butik genom en fin ljusdesign. En optimal ljusdesign behövs för att synas extra bra eftersom populariteten bland de digitala butikerna ökar allt mer. Tack vare revolutionerande LED-teknik för butiker får man en effektiv belysning som går att variera med näst intill oändliga möjligheter.

Tjänster med Medtryck och bra ljusdesign

När man använder sig av smarta profilprodukter från Medtryck kan man till exempel på en mässa ge bort muggar, pennor eller praktiska påsar som en så kallad “goodiebag”, där man har sin butikslogga på produkterna man ger bort. Det är ett vanligt men smart beprövat knep att sprida information om sin verksamhet på detta sätt. I den fysiska butiken där man säljer varor, kan man vara smart att även där ge bort lite profilprodukter som att ha gratis karameller med papper på i kassan som visar butiksloggan.

Man får heller inte glömma den rätta belysningen eftersom för lite belysning gör att man blir trött och det kan göra kunderna ointresserade. Kunder ska kunna se produkterna och varorna ordentligt för att inte tappa intresset. Enligt internationell forskning har man nyligen kommit fram till att fullspektrumljus rekommenderas i en inomhusmiljö och kan etableras både i butiker och på kontor. Det är efter hela tre års studier som forskningen kring fullspektrumljus nu blivit godkänd enligt CIE-standard.

På Medtryck kan man tack vare en smidig hemsida hitta det mesta man behöver till sin verksamhet när det kommer till profilprodukter. Något som man också kan ta del av från Medtryck är att få tillgång till tryckta medlemskort. Det innebär snygga kort som man kan designa efter önskemål i plast, metall, eller exklusiva guldpläterade kort. Medtryck samarbetar med en mängd tillverkare och märken där man kan välja produkter att sätta sin logga på. Som kund hos Medtryck kan man också ta del av profilprodukter inom säkerhet som bland annat västar eller brandsläckare, samt produkter för hemmet eller roliga spel. Med hjälp av Medtryck kan man få en riktigt kraftfull företagsprofil och med rätt belysning i en fysisk butik kan man locka fler kunder.