15
jan
Off

Finansiera nytt ljus till ditt boende

Är det dags att skaffa nytt ljus till ditt boende? Är det dags få till den perfekta ljussättningen? Oavsett kan det i många fall vara så att just de lampor och ljus som är mest aktuella kan ligga högt i pris. Om du känner att du inte har råd att lägga de pengarna som krävs för att få den där ljussättningen du verkligen vill ha så finns det ändå en del möjligheter för hur du skulle kunna finansiera det på. Några av de möjligheterna är:

Loppis

Ett annat bra sätt att få in snabba pengar på är att anordna en loppmarknad. Om du säljer saker som du ändå inte använder kommer det bara att göra bra för dig och för köparen. Det kostar i de flesta fall ingenting och så får du rensa garderoben och förråden, vilket också kan vara skönt.

Det som enligt artikeln Oväntade sakerna du kan tjäna pengar på i sommar säljer väldigt bra är märkeskläder och även lite äldre porslin samt keramik. Om du har märkeskläder som inte används och porslin eller keramik från 50-60-talet så kommer du få ihop en fin slant att spendera på dina nya ljus till ditt boende.

Tjänster

Har du tänkt att du vill tjäna pengarna som du vill lägga på nya lampor och ljus? För i så fall är det ypperligt att erbjuda dina tjänster och ta betalt för dem. Har du någon spetskunskap som du kan erbjuda som tjänst eller vill du hjälpa grannen med att klippa gräset? Det finns enligt artikeln 7 sätt att tjäna pengar på sakerna i ditt hem flera möjligheter vad det gäller att erbjuda tjänster. Du kan hjälpa till med läxor, städa, passa hundar, måla eller till exempel fönsterputsa.

För att synas kan du annonsera på Facebook, i tidningar eller sätta upp lappar i bostadsområdet. Självklart kan du även sprida ryktet genom att prata med grannar samt nära och kära. Om du får några att vilja ha dina tjänster kommer du lätt att få ihop lite pengar som du kan lägga på dina ljusinvesteringar.