28
feb
Off

Trender och nyheter inom ljusdesign

 

Det nyaste inom ljusdesign och alla de olika trender som detta medför är att återgå till den gamla stilen av armaturer i en modern tappning. Det Rustic design, brick wall with light bulbs and pipesbetyder att du som idag är medveten om vad du gör kommer att vara den som väljer en klassisk armatur med E27-sockel och en skärm av textil. Här har det visat sig att den textilskärm som brukas ger en brytning av ljuset som påvisar ett behagligare och trivsammare ljus. Naturligtvis kommer dessa armaturer och socklar vara försedda med LED-lampor, då det också handlar om att vara smart och få det bästa tänkbara ljuset. Här handlar det mycket om ljus i hemmet och vad du kan göra för att få ett behagligt och trivsamt ljus.

Det kommer också att finnas olika trender när det gäller att skapa effektiva belysningar på jobbet. Speciellt mycket rör detta offentliga lokaler och kontor. I det fallet handlar det om effektiva ljuskällor, vilka naturligtvis har modern LED-teknik. Här är det de nya och mycket funktionella LED-panelerna som det talas om. De har en enastående möjlighet att kunna monteras i serier efter varandra, vilket gör att du som vill kan täcka ett helt tak Lighting decor macromed dem.

Hela tiden händer det något nytt inom ljus och design. Frågan är vad det är som kommer att bli det bästa valet efter att något nytt kommer som ska slå ut LED-tekniken? Den som lever får se och det skadar aldrig att ta sig en titt bland nyheterna på nätet. Här kan du som vill både läsa det senaste och få den inspiration du önskar för att skapa en trevlig och trivsam miljö hemma.